Zuidbaan 370, 2841MD Moordrecht

Zijn uw tracks aan vervanging toe?
Om beschadigingen te voorkomen is het van groot belang dat u rubbertracks kiest die echt geschikt zijn voor uw machine. We adviseren u graag bij de enorme keuze aan typen, profielen en mogelijkheden.

Bel de Trackline voor meer informatie: 0180 - 322 747


Nieuwe track? Nieuwe sprockets!
Beschadiging van tracks komt veelal door versleten sprockets. Omdat bedrijven kosten willen besparen, worden sprockets vaak niet op tijd vervangen.

‘Die gaan nog wel even mee,’ denkt men. Maar als we nieuwe tracks komen afleveren, controleren we de sprockets. En wat blijkt? Versleten! Soms zelfs zó ver, dat ze vlijmscherp zijn geworden en de tracks zwaar beschadigen. Ook kunnen tanden van de sprockets afbreken. In ieder geval slijten de sprockets altijd in. De steek van de sprocket verandert en dit slijt de tanden van de rups zodanig uit, dat uiteindelijk het stalen binnenwerk breekt. Het is wel duidelijk: sprockets te laat vervangen kóst juist geld!

Wilt u langdurig gebruik kunnen maken van uw tracks en dus écht kosten besparen? Vervang dan de sprockets gelijktijdig met de tracks!


Schranklader op moeilijk terrein?

Rijden uw machines in zware, modderige omstandigheden? Banden veroorzaken wegzakken, slechte sturing en vastlopers. De oplossing: maak van uw banden-schranklader een track-schranklader! Zo blijft u soepel rijden en manoeuvreren op de meest lastige ondergronden. Met het monteren van deze 'quick-to-mount' tracks is dat snel en makkelijk geregeld. Vraag ons om meer informatie.

 

Uw voordelen: 
• Voordelige prijs-kwaliteitverhouding
• Compleet assortiment
• Direct leverbaar en 24-uurs service
• Garantie
• Specialist met 20 jaar ervaring
• Maatwerkadvies van uw contactpersoon

GN Industriebanden